Uita de asteptatul pe aeroport. Alege firmele care ofera servicii de rent a car Otopeni

rent-a-car-otopeniAjungi in tara cu avionul dupa o calatorie in interes de afaceri si nu-ti doresti decat sa fii acasa in cel mai scurt timp. Incerci sa chemi un taxi pe aeroport, dar niciunul nu e disponibil, dispeceratul nu e asa de prompt in a-ti raspunde la apel. Iti suna cunoscut? Cu siguranta ai patit cel putin o data, daca nu de mai multe ori. Ai fost frustrat, ai asteptat cam mult pe aeroport, iar cand ai ajuns acasa ti-ai spus ca nu vei mai apela niciodata la taxiuri. E un scenariu pe care il poti evita, sa stii. Cum? Simplu, prin intermediul uneia dintre multele firme de servicii rent a car Otopeni.

Spre deosebire de taxiuri, care pot sa intarzie sau sa nu mai apara minute bune, firmele de inchirieri masini iti trimit masina cu sofer la ora stabilita, soferul te asteapta si te duce al masina, ai la dispozitie un autoturism puternic si curat, nou, cu WiFi si un confort sporit. Soferii cunosc bine orasul asa ca te pot duce acasa pe cel mai scurt drum, au o prezenta agreabila, tinuta business, sunt profesionisti cu experienta in condusul masinii asa ca orice incindente rutiere sunt evitate.

Tarifele practicate de firmele care ofera servicii de rent a car Otopeni sunt pentru toate buzunarele, nu exista costuri ascunse, toate serviciile solicitate sunt taxate in functie de calitatea acestora si de perioada pe care sunt solicitate. Masinile au asigurarile la zi, sunt verificate si functioneaza perfect, au performante notabile, sunt noi si perfect intretinute. In functie de ce nevoi ai poti opta pentru masini cu motoare puternice, cu pana la sase locuri sau 8+1 locuri. La orice ora ai nevoie de masina cu sofer la aeroport sau sa te duca spre aeroport o vei primi, toate datele livrarii sunt stabilite in momentul comenzilor pentru ca tu sa ai la dispozitie servicii premium de fiecare data, la timp, exact atunci cand ai mai mare nevoie.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *