Solutii pentru o hidroizolatie subsol ca la carte

Orice casa are o structura a carei stabilitate depinde de o multime de elemente. Printre ele cel mai important este subsolul. Daca in subsol sunt in permanenta acumulari de apa si infiltratii rezistenta intregii cladiri la socuri mecanice este mult diminuata. Pentru a se asigura o stabilitate mai mare a caselor subsolul este supus unui proces de impermeabilizare. Impermeabilizarea presupune eliminarea oricarei posibilitati de ajungere a apei in subsol prin folosirea de hidroizolatie subsol de calitate.

Cu cat hidroizolatia este aplicata mai bine si solutiile alese sunt din materiale rezistente, cu atat subsolul va fi ferit de mucegai sau igrasie. In functie de ce buget aveti alocat pentru hidroizolatie subsol si de firmele pe care le angajati sa se ocupe de aceasta operatiune aveti la dispozitie mai multe tipuri de hidroizolare. Cel mai popular este cel care presupune o aplicare de substante speciale si membrane pe suprafete exterioare, ca sa nu intre apa in perete. Este recomandata la inceputul constructiei, atunci cand locuinta nu e finalizata. Pentru rezultate si mai eficiente, dupa terminarea constructiei se poate aplica o alta membrana mai subtire, cu crampoane plastic, pe perete si pe podea. Apa infiltrata in structura subsolului se va elimina mai rapid si zidurile vor ramane intacte. Daca observati infiltratii prin fisuri sau rosturi de turnare atunci pe pardoseala si pe pereti se vor aplica produse cu crestere cristalina la interior.

In acest caz suprafetele tratate trebuie sa fie umede o saptamana ca sa poata actiona substantele speciale, iar incaperile trebuie neaparat ventilate. Este foarte important sa alegeti o firma cu experienta care se va ocupa de toate aceste hidroizolatii, sa se respecte toate etapele de aplicare, evaluarea initiala sa fie foarte serioasa si amanuntita. Preturile pentru hidroizolatii depind de spatii si de modul in care se lucreaza, de tipul de izolatie aleasa, asa ca va trebui sa aveti un buget destul de mare pentru astfel de reparatii.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *