Scoala de vara in Romania primeste Certificatul “Firma de incredere”

firma-de-incredereScoala de vara in tara noastra este un proiect initiat de foarte putine scoli, dar intens aplicat de scolile particulare. O scoala pe timpul verii unde copii nu doar invata, dar au parte si de activitati distractive.

La scoala de vara, copiii vor aplica in joaca tot ceea ce au acumulat prin cunostiinte teoretice unde isi vor dezvolta: atentia distributiva, darnicia, comunicarea, stabilitatea si increderea de sine. Profesorii indrumatori sunt tineri, dar profesionisti, care vor sa aduca un aer nou in invatamantul din Romania prin perfectionarea si revizuirea activitatior educationale, gestionarea eficienta a timpului, impletirea acestora cu sport si activitati artistice. Acestea sunt calitati de baza pe care copiii trebuie sa le capete de la cele mai mici varste, prin urmare, nu strica ajutorul venit din partea unei scoli de vara, care va suplineste invataturile parintesti si va ajuta in desavarsirea educatiei celor mici, viitorul adolescent. Activitatile artistice, sportul, gandirea, faptul ca cei mici creaza lucruri noi pentru ei, ii face sa fie copii sanatosi si dezvoltati armonios, din toate punctele de vedere.

Apeland la platforma www.firmadeincredere.ro pentru o institutie de invatamant pentru copii veti gasi gradinite si scoli particulare care chiar prezinta garantii si sunt considerate “Firme de Incredere”. Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK Romania, prin proiectul desfasurat la nivel european, a implementat in Romania cercetarea si verificarea in mediul online, a tuturor firmelor, din toate domeniile. In urma cercetarii se stabileste printr-un coeficient de opinie ce firme obtin statutul de “Firma de Incredere”.

Daca gasim o scoala de vara sau o unitate de invatamant cu Certificatul Firma de Incredere, chiar apelam si ii contactam. Aici chiar exista un colectiv de cadre didactice care supreavegheaza copiii, care sunt persoane dinamice, copiii avand nevoie de ingrijire deosebita, iar in zilele noastre, se pune accent pe dezvoltarea fizica, emotionala si creativa.
Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK Romania, ajuta toate unitatile de invatamant, scolile de vara, crese, gradinite sa prezinte garantii pentru copii si parinti. Certificatul “Firma de Incredere” garanteaza si va ajuta pentru copiii dumneavoastra!

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *