Marturiile de botez sunt un simbol al multumirii familiei micutului, oferit invitatilor, pentru participarea botez

marturii-botezPrimele zile din viata micutului vostru sunt la fel de emotionante ca momentele in care l-ati vazut prima data in burtica mamicii. Cu fiecare pas facut si cu fiecare cuvant rostit invatati ce inseamna fericirea alaturi de el si va bucurati de binecuvantarea de a fi parinti. La fel de emotionant este si botezul celui mic, un eveniment care va aduna in jurul noului membru al familiei o multime de oameni dornici sa il cunoasca. Fiecare dintre cei care vor participa la botez vor trebui sa isi aduca aminte cu placere de cel mai important moment din viata micutului de pana la casatorie asa ca in traditia noastra sa incetatenit obieciul de a da marturii botez tuturor celor care au vrut sa fie prezenti la petrecerea de botez.

Marturiile de botez simbolizeaza un gest de multumire din partea parintilor pentru invitati si sunt o modalitate foarte placuta de a aminti rudelor si prietenilor de fericitul eveniment si peste ani. Aceste marturii botez pot fi niste figurine sau obiecte, borcane cu diverse continuturi, saculeti speciali sau fotografii magnetice, nu e neaparat sa fie prea sofisticate, conteaza doar simbolistica lor. Ele sunt alese de parinti in functie de personalitatea celui mic, de sex si de tipul invitatului caruia i se adreseaza, de anumite gusturi. De la borcane cu miere, lumanari, magneti, pana la saculeti cu lavanda sau cutiute cu simboluri crestine, rame foto, pungute cu bombonele, marturiile de botez sunt apreciate si pastrate de toti invitatii cu mare drag. Sunt din materiale de calitate, produsele oferite sunt si ele de cea mai buna calitate, se pot impacheta in cele mai creative moduri, ofertele online sunt foarte variate, asa ca orice parinte poate alege in functie de foarte multe criterii si de bugetul alocat.

Toate marturiile sunt personalizate, se livreaza la timp, clientii care le cumpara pot interveni in procesul creativ si la nivel de design, unde se permite, cu propriile viziuni. Marturiile sunt alese in functie de tematica botezului si de elementele de decor ale respectivului local, daca vorbim, de exemplu, de lumanari parfumate. Mai exista si varianta marturiilor hand made, cu impact mai mare, insa acestea costa destul de mult fata de cele obisnuite.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *