Magic Years – gradinita copilului tau

gradinita-magicyearsChiar daca grijile cu adevarat mari ale parintilor incep odata cu alegerea scolii in care copilul lor isi va petrece cei 8 ani de invatamant gimnazial, experienta a demonstrat ca cei care fac diferenta sunt anii de gradinita. Aceasta este perioada in care cei mici isi incep devenirea, in care se formeaza personalitati, acestia sunt anii in care copiii deprind primele notiuni despre viata, in care capata primele informatii educationale. Tocmai de aceea alegerea unei gradinite ar trebui sa fie privita cu maxima responsabilitate de catre parinti, pentru ca suntem cei care deschidem drumul catre o devenire frumoasa a celor mici prin alegerile pe care le facem pentru ei in primii ani.

De ce este Magic Years o optiune “magica” si in acelasi timp responsabila pentru copilul tau?

Pentru ca iti poti inscrie copilul pe toata perioada anului, nu doar cu cateva luni inainte de inceperea anului scolar, asa cum se intampla la gradinitele de stat. Si mai ales pentru ca nu ai nevoie de niciun “stimulent” pentru directoare pentru obtinerea unui loc in gradinita.

Pentru ca, desi este o gradinita privata, respecta in totalitate programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru ca ii ofera copilului tau sansa de a invata prin joc, printr-o multime de activitati atractive, dar si prin activitati extracuriculare interesante.

Pentru ca ofera un program prelungit, pana la ora 19.00, astfel incat chiar si atunci cand programul tau de lucru se incheie la ora 18.00, sa poti ajunge la timp sa iti iei copilul.

Pentru ca, raportat la serviciile pe care le ofera, costurile sunt extrem de accesibile: 750 ron pe luna pentru program pana la ora 13.00 si 1000 ron pe luna pentru programul prelungit.

Pentru ca vei avea parte periodic de evaluari si caracterizari ale copilului si vei putea participa la consultatii permanente cu parintii.

Pentru ca este un mediu curat, igienizat permanent, si care dispune in plus de purificatoare pentru aer.

Pentru ca ofera siguranta copilului, dar si supraveghere video.

Pentru ca asistenta medicala este una responsabila si de calitate.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *