Lenjeriile de pat care iti schimba camera

lenjerie-de-patNu am multe placeri in viata. Nu ca nu as gasi destule lucruri care imi fac placere dar nu am nici banii necesari si nici timpul necesar. Ce fac in schimb? Ei bine investesc in micul meu cuib. Cum fac asta? Ei bine, parerea mea este ca in viata nu ai voie de mai mult spatiu decat iti este necesar si este cu adevarat mai economic sa locuiesti intr-o garsoniera decat intr-o casa cu nu stiu cate nivele si camere pe care nu le vizitezi cu anii. Traind cu aceasta filosofie, recunosc ca mi-a fost bine pana acum. De la cumparatul garsonierei dorite pana la alegerea mobilierului si a patului.

Dupa ce iti alegi toate culorile si materialele care se potrivesc cu personalitatea ta, lucrurile sunt destul de fixe. Ce vreau sa spun este ca nu in fiecare saptamana te trezesti ca nu iti mai place culoarea peretilor si te apuci sa varuiesti. Nu. Majoritatea oamenilor fac asta la cativa ani. Si eu fac la fel. In schimb, recunosc ca sunt o persoana oarecum obsedata de accesorii precum perne, paturi, lenjerii de pat. Cel mai des cumpar lenjerii de pat. O simpla cautare pe net de genul lenjerii de pat ieftine de calitate , da de cele mai multe ori cele mai bune rezultate. Imi placu culorile vii, pattern-urile si mai ales bulinele de toate culorile. Asta caut de cele mai multe ori.

Am gasit de-a lungul timpului o sumedenie de lenjerii frumoase, dar cel mai dificil mi se pare sa gasesti material de calitate a carui culoare nu se pierde la prima spalare. Recunosc ca spal lenjeriile des asa ca asta este important pentru mine. Eu am optat sa am un pat, nu o canapea extensibila in garsoniera mea, asa ca el trebuie sa fie mereu bine imbracat si sa dea tonul. In definitiv, de multe ori am musafiri si patul trebuie sa arate grozav. Lenjeriile chiar iti pot schimba camera.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *