Creste valoarea casei tale cu un plus de atentie

valoarea-casei-taleExista multi pasi pentru a vinde o casa, si din moment ce pregatirea este optionala, poate sunteti de parere ca ar trebui sa sariti peste acest pas cu totul. Cu toate acestea, pregatirea casei ar putea fi una dintre masurile cele mai profitabile in procesul de vanzare, si este cu siguranta un pas util in vanzarea rapid a casa tale. Iata cativa pasi de baza pentru organizarea locuintei.

Pregatirea este un termen foarte specific atunci cand este utilizat in industria de imobiliare. Acesta este procesul pe care il aplic asupra casei tale si prin intermediul careia o pregatiti pentru a ii prezenta cele mai bune caracteristici. Una dintre cele mai bune moduri de a face pe cineva mai interesat in cumpararea locuintei este de a va asigura ca acesta isi poate imagina o viata confortabila in casa ta. Pregatirea adecvata va permite cumparatorilor potentiali sa isi imagineze mai usor cat de minunat familia lor s-ar simti in casa ta.

Acest proces incepe cu doua lucruri: curatarea si degajarea spatiului. Daca o casa este murdara si aglomerata, cumparatorii se vor intreba daca este ceva in neregula cu casa, deoarwce evident proprietarului nu-i pasa de ea prea mult.

Inainte de a scoate casa la vanzare, asigurati-va ca o dereticati bine incepand cu baia si bucataria. Cumparatorilor de astazi le place sa aiba aparate noi in bucatarie, deci, se poate sa va curatati aparatele de pete si murdarie. Asigurati-va ca rezolvati orice pereti cazuti sau dulapuri rupte. Eliminati gunoiul si adaugati o aroma de lamaie deasupra deseurilor pentru a imbunatati mirosul. Pentru baie, vedeti ca toate locurile sa fie curatate de nisip pentru ca o baie murdara face o impresie teribil de proasta cumparatorilor.

Nu uitati spatiul in aer liber atunci cand curatati casa. Resturile lasate pe acoperis si infundarea jgheaburilor ii fac pe cumparatori sa isi facea griji daca nu exista daune grave ale acoperisului. O curte neingrijita, cu tufisuri scapate de sub control, si o casuta postala urat sunt toate modalitati de a face prima impresie negativa .

Degajarea casei tale va permite camerelor sa para mai mari si mai stralucitoare . Este mai greu pentru cumparatori sa-si imagineze spatiul pentru viata lor, daca acestia sunt distrasi de multe obiecte care ocupa camera. Astfel, in plus fata de curatare, ia in considerare inchirierea unui spatiu de depozitare sau un garaj de la un prieten in care sa muti mobilierul si ornamentele inutile. Inghesuirea acestor obiecte in dulapuri este o idee proasta, deoarece cumparatorii vor dori sa le deschida.

 

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *