Aplicatia pentru mobil sau site-urile de matrimoniale? Care e varianta mai buna pentru inceperea unei relatii online?

In momentul in care ai trecut printr-o despartire si vrei sa uiti cat mai rapid de fostul/fosta sau cand vrei sa incepi o relatie noua, prima ta relatie vei avea la dispozitie doua variante: prima, sa cauti cu ajutorul unor aplicatii pentru mobil dezvoltate de diverse companii; a doua sa te folosesti de site-urile de matrimoniale. Ambele variante sunt excelente, dar depinde foarte mult de ce iti doresti de la o relatie online. Daca alegi varianta aplicatiei pentru mobil te vei bucura din start de flexibilitate si… mobilitate.

De oriunde ai fi poti sa cauti femei singure din Valcea sau din alte orase, poti sa discuti oricat prin intermediul chat-ului integrat, se pot trimite fotografii, date de contact. Marea problema cu aplicatiile pentru mobil este ca sunt destul de complicate si nu toata lumea prefera sa se uite intr-un ecran mic. Pe de alta parte, pentru cei care vor alege varianta site-urilor de matrimoniale avantajale sunt si aici evidente. Cautare mai simpla, interfata comuna, usor de interactionat cu ea, nu sunt atat de multe functii ca intr-o aplicatie pentru mobil. Bazele de date cu femei singure din Valcea – anunturi matrimoniale sunt la fel de mari si de bune in ambele variante, gestionarea lor e ceva mai simpla pe un site, in aplicatie lucrurile sunt mai complicate.

Site-urile cu femei singure din Valcea sunt preferate de cei ceva mai in varsta si de tinerii care vor sa aiba controlul total asupra interactiunii, aplicatiile pentru mobil sunt pentru cei care depind foarte mult de aceste dispozitive si sunt mereu pe drumuri. Daca ar fi sa ne gandim si la popularitate, balanta ar inclina in favoarea aplicatiilor pentru mobil pentru ca telefoanele mobile au devenit indispensabile astazi. In alta ordine de idei nici site-urile cu femei singure din Valcea – anunturi matrimoniale nu se lasa si incep sa se dezvolte enorm, sa aduca functionalitati multe si motoare de cautare puternice, profiluri cu fotografii si descrieri usor de „cosmetizat” si personalizat in doar cateva minute. Alegerea uneia dintre variante depinde doar de gusturile fiecaruia si de asteptari, de familiaritatea cu respectivul „produs”.

Google+FacebookTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *